پولَكي كه از تنقلات و سوغاتي هاي معروف شهر اصفهان است انواع مختلفي مثل پسته اي ، كنجدي ، نارگيلي ، ليموعماني و زعفراني دارد.كه براي تهيه اين شيريني مقداري شكر را با نصف مقدار شكر، آب و اندكي سركه سفيد يا جوهر ليمو مخلوط ميكنند و روي حرارت ملايم قرار ميدهند تا طلائي رنگ شود

 بعد آنها را با قاشق روي سيني چرب شده مي ريزند تا سفت و سرد شود.

آبنبات پولکی


آشپزخونه ، ,روي ,كه ,تهيه ,حرارت ,ميدهند ,را با ,ملايم قرار ,حرارت ملايم ,روي حرارت ,قرار ميدهندمنبع

حذف اکانت تلگرام

پاک کردن لکه های سیاهی گردو از دست

نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی

انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی شوید باقالی خوشمزه و آسان

طرز تهیه دو غذای محلی(اکبرجوجه و حلیم)+ طرز تهیه دوغ محلی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانشجوی کارشناسی دانلود دانلود فیلم | دانلود فیلم ایرانی - سایت مووی تایمز کسب درآمد اینترنتی از ارز دیجیتال دیگ بخار - بویلر بخار ارزانی Armanimm log رادیاتور قرنیزی دانلود رایگان 2 حامیان جواد سنگونی