پولَكي كه از تنقلات و سوغاتي هاي معروف شهر اصفهان است انواع مختلفي مثل پسته اي ، كنجدي ، نارگيلي ، ليموعماني و زعفراني دارد.كه براي تهيه اين شيريني مقداري شكر را با نصف مقدار شكر، آب و اندكي سركه سفيد يا جوهر ليمو مخلوط ميكنند و روي حرارت ملايم قرار ميدهند تا طلائي رنگ شود
بعد آنها را با قاشق روي سيني چرب شده مي ريزند تا سفت و سرد شود.
پاک کردن لکه های سیاهی گردو از دست
نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه
انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی شوید باقالی خوشمزه و آسان