از اون ترشی های خاصه که پیشنهاد میکنم اگه مثل من عاشق تندی و بو و عطر و طعم دودی هستید حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید….
من برای این ترشی از هویج ، فلفل دلمه ، فلفل سبز تند، پیاز ، کلم سفید ، سیر رنده شده ، کلم قرمز ، برگ تازه نعنا و ریحان و بادمجان(مواد بدلخواه)(که همگی بعد از شستشو کاملا آبشون خشک شده باشه که باعث کپک ترشی نشه) ، سرکه سفید ، آب جوش سرد شده ، نمک ، زردچوبه و کمی شکر استفاده کردم.
پاک کردن لکه های سیاهی گردو از دست
نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه
انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی شوید باقالی خوشمزه و آسان