مواد لازم:
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
 

۲ روش طرز تهیه مرحله به مرحله حلیم بادمجان؛ غذای مجلسی و خوشمزه .

 

آشپزخونه لازم ,۱ ,پیمانه ,میزان ,گوشت ,۲ ,میزان لازم ,به میزان ,۱ ۲ ,۲ پیمانه ,لازم نمک،منبع

حذف اکانت تلگرام

پاک کردن لکه های سیاهی گردو از دست

نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی

انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی شوید باقالی خوشمزه و آسان

طرز تهیه دو غذای محلی(اکبرجوجه و حلیم)+ طرز تهیه دوغ محلی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی کالا فروشگاهی اخبار خوب آشپز مجموعه دانلود رایگان خرید آنلاین لوازم یدکی لودر گله از من نکن تخفیف دونی خرید اینترنتی پوستر دیواری حرفه ای اینجا همه چی درهمه شرکت رام سیستم