پولَكي كه از تنقلات و سوغاتي هاي معروف شهر اصفهان است انواع مختلفي مثل پسته اي ، كنجدي ، نارگيلي ، ليموعماني و زعفراني دارد.كه براي تهيه اين شيريني مقداري شكر را با نصف مقدار شكر، آب و اندكي سركه سفيد يا جوهر ليمو مخلوط ميكنند و روي حرارت ملايم قرار ميدهند تا طلائي رنگ شود

 بعد آنها را با قاشق روي سيني چرب شده مي ريزند تا سفت و سرد شود.

آبنبات پولکی


آشپزخونه ، ,روي ,كه ,تهيه ,حرارت ,ميدهند ,را با ,ملايم قرار ,حرارت ملايم ,روي حرارت ,قرار ميدهندمنبع

حذف اکانت تلگرام

پاک کردن لکه های سیاهی گردو از دست

نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی

انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی شوید باقالی خوشمزه و آسان

طرز تهیه دو غذای محلی(اکبرجوجه و حلیم)+ طرز تهیه دوغ محلی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سرزمین تات ها خدمات نماشویی با قیمت مناسب فنس forexnews فروش لپتاپ داستانیها اخبار سایت بلگ بیست مستر رکسان | فناوری و دانلود هر چی که بخوای