• مواد لازم برای تهیه مرصع پلوی مجلسی

برنج ایرانییک کیلوگرم
فیله مرغیک کیلوگرم
پیاز متوسط خرد شدهدو عدد
کشمش پلوئی۱۰۰ گرم
زرشک۱۵۰ گرم
خلال بادام۱۰۰ گرم
خلال پسته۱۰۰ گرم
کرهبه مقدار لازم
خلال پوست پرتقالدو لیوان
پودر هلیک قاشق چای‌خوری
زعفران دم کردهسه قاشق غذاخوری
آبیک لیوان
نمکیک قاشق چای‌خوری
زردچوبهیک قاشق چای‌خوری
شکرسه قاشق غذاخوری

Image result for ‫مرصع پلو‬‎
 

آشپزخونه قاشق ,خلال ,چای‌خوری ,غذاخوری ,کیلوگرم ,مجلسی ,قاشق چای‌خوری ,تهیه مرصع ,قاشق غذاخوری ,گرم خلال ,چای‌خوری زعفرانمنبع

حذف اکانت تلگرام

پاک کردن لکه های سیاهی گردو از دست

نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی

انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی شوید باقالی خوشمزه و آسان

طرز تهیه دو غذای محلی(اکبرجوجه و حلیم)+ طرز تهیه دوغ محلی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بازرگانی رحیم زاده دانلود فایل آموزش پرورش جلبک اسپیرولینا هر چی که بخوای مجسمه فایبرگلاس | مجسمه رزین ساختمان ساز findatour بصیرت دانلود فیلم و سریال جدید fars trade