از اون ترشی های خاصه که پیشنهاد میکنم اگه مثل من عاشق تندی و بو و عطر و طعم دودی هستید حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید….

من برای این ترشی از هویج ، فلفل دلمه ، فلفل سبز تند، پیاز ، کلم سفید ، سیر رنده شده ، کلم قرمز ، برگ تازه نعنا و ریحان و بادمجان(مواد بدلخواه)(که همگی بعد از شستشو کاملا آبشون خشک شده باشه که باعث کپک ترشی نشه) ، سرکه سفید ، آب جوش سرد شده ، نمک ، زردچوبه و کمی شکر استفاده کردم.

 


آشپزخونه ، ,ترشی ,کلم ,فلفل ,دودی ,باشه ,، فلفل ,، کلم ,شده ، ,سفید ، ,که همگیمنبع

حذف اکانت تلگرام

پاک کردن لکه های سیاهی گردو از دست

نکات کلیدی در تهیه “مربای به” خوشمزه همراه با دستور تهیه

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی

انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی شوید باقالی خوشمزه و آسان

طرز تهیه دو غذای محلی(اکبرجوجه و حلیم)+ طرز تهیه دوغ محلی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سمیرا باشگاه خبرنگاران | خبر گزاری فارسی معماری داخلی و دکوراسیون منزل الان بخر تحویل بگیر لیست آذران فضانما|مبلمان اداری|پانل پی وی سی|سقف کاذب و دیوارپوش پی وی سی طراحی سایت و انواع اپلیکیشن |سارین وب مژه مصنوعی کرمان نیرو ردیاب جی پی اس وایزر